Ceny letných dovoleniek v zahraničí

Ceny sme kalkulovali so všetkými poplatkami t.j. ide o cenu konečnú. Vždy sme vyberali hotely maximálne do vzdialenosti 150 m od pláže s all inclusive službami a leteckou dopravou na sedem dní v termíne na začiatku mesiaca júl pre trojčlennú rodinu (dvaja dospelí a jedno dieťa do 12 rokov).  Zostrojili sme tak pomôcku, ktorá vám iste pomôže s výberom vašej dovolenky.

pláž

Bulharsko
Cenovo veľmi atraktívna a dostupná destinácia, kde sa našinec dorozumie a môže navštíviť reštauráciu bez toho, aby jeho peňaženka zaplakala.  Najviac navštevované je stredisko Slnečné pobrežie, ktoré je najväčšie na pobreží mora a ponúka počas celého dňa i noci množstvo atrakcií, obchodov, diskoték, barov. Trojhviezdičkový hotel celú rodinu vyjde na 1386 €, pri štvorhviezdičkovom hoteli by ste zaplatili 1540 €.

moře

Turecko
Posledné dve sezóny sa stáva Turecká riviéra veľmi obľúbená vďaka prepracovanej infraštruktúre turistického ruchu a výhodným cenám. Medzi najnavštevovanejšie letoviská patrí Alanya nazývaná aj mestom s tyrkysovým pobrežím. Nespočetné množstvo hotelov všetkých kategórií, barov, nákupných zón a diskoték sú lákadlom pre každého. Hotel s tromi hviezdami si môžete zakúpiť už za 1445 € a štvorhviezdičkový hotel nájdete aj za cenu 1540 €.

Grécko
Olympská riviéra s nádhernými piesočnými plážami, ktoré nie sú preplnené a lemujú ich taverny, reštaurácie a bary sú lákadlom pre ľudí milujúcich letnú dovolenkovú pohodu. Kto nemá rád leňošenie na pláži, môže práve na tomto mieste spoznávať majestátny Olymp, kláštory Meteora, hrad Platamonas, či veštiareň v Delfách. Za trojhviezdičkový hotel zaplatíte 1870 € a hotel so štyrmi hviezdami začína na sume od 2120 €.

taliankso

Taliansko
Za najkrajší kút krajiny sa považuje Kalábria. Pobrežie ako z rozprávky a nádherná architektúra vyrážajú dych nejednému turistovi. Turizmus je na tomto mieste regulovaný a preto sa nestretnete s preplnenými plážami. Mesto Tropea je perfektným spojením leňošenia pri mori a skúmania miestnej architektúry. Trojhviezdičkový hotel zakúpite za 1654 € a štvorhviezdičkový začína pri hranici 1871 €.