Divadelný zážitok

Medzi spoločenské zážitky patrí aj divadelný zážitok. Každý z nás občas potrebuje trochu vypnúť a zasmiať sa. Ten humor, ktorý pozeráme v televízii nás niekedy trochu omrzí a nevieme, kde by sme hľadali tú správnu cestu. Kde?
No predsa v divadle !

vstupenky

Dovolím si tvrdiť, že do divadla by mal každý človek zavítať aspoň raz za rok. Rok je dlhá doba, ale zbehne neuveriteľne rýchlo. Ten, čo má neustále niečo na práci, vie o tom čo hovoriť. Neustále starosti, ktoré robia vrásky na čele.
Divadlo nikomu neuškodí, priam mu ešte pridá.Nikde človek nedokáže tak dokonale vypnúť ako keď sa niekde na niečom zasmeje. A túto možnosť mu ponúka práve divadlo. Samozrejme, dá sa ísť do divadla aj na iné diela ako je komédia, ale komédiu odporúčam vyskúšať ako prvú, pretože tým zaručene nič nepokazíte. Inakšie diela môžu zostať nepochopené a mohlo by vás to odradiť od divadla a to by bola škoda. Preveľká škoda. Neuveriteľná. Možno osudová? Lebo netreba strácať žiadnu šancu.

filmy

Divadlo je perfektný kultúrny zážitok, ktorý otvára obzory. Lístky na predstavenia pritom nie sú také drahé, aby si ich nemohli dovoliť bežní občania. Dajú sa kúpiť dokonca aj z druhej ruky na nejakom bazáre, pretože niekto si kúpi lístky a potom nemôže prísť na predstavenie, tak sa ich snaží predať. Treba byť len dostatočne rýchly, aby vám ich nikto nevyfúkol. Jednoduchá rovnica. Bez neznámych.
Keď vám pripadá, že máte starostí plnú hlavu, treba si kúpiť lístok do divadla. Akútne. Rýchlo. Hneď. Pozor, pretože najlepšie predstavenia sa hneď vypredajú a na poslednú chvíľu už potom nedostanete lístok. Ale miesta pre jedného možno ostanú voľné, pretože chodia väčšinou páry do divadla. Tak si treba kúpiť lístok aj sám a ísť sa poriadne vyvetrať. Zabudnúť na starosti, ktoré vás trápia. Je to parádny pocit. Jeden z najlepších, čo môže byt.