O tom, čo priznali ženy – manželky po niekoľkých rokoch manželstva

Na začiatku každého vzťahu máme na očiach ružové okuliare, ale po niekoľkých rokoch sa ružová pomaly vytráca a my už vnímame manželstvo triezvejšie. Hlavne ženy si v začiatkoch naivne myslia, že toho svojho vyvoleného zmenia, no skutočnosť je taká, že sa iba prispôsobia.Prsteň darovaný z lásky.jpg
 
Muži, čítajte…
Rozsiahly internetový prieskum, ktorý prebehol len nedávno a ktorého sa zúčastnila viac než tisícka žien – manželiek, mal za úlohu zistiť, ako sú ženy so svojim vzťahom spokojné. Ak by to čítali muži, mnohí by boli asi veľmi prekvapení…
 
Výzor je dôležitý
Milión mužov má starosti s vypadávajúcimi vlasmi na hlave, čo sa niektorí z nich márne snažia zamaskovať trápnymi účesmi, takisto mnoho mužov si roky pestuje svoje pivné bruško. Otázka znie, ktorého muža by si vybrali ženy? 60% z nich odpovedalo, že prednosť by dali mužovi s plešinou. Zároveň prieskum zisťoval, či je pre ne krása dôležitá a či by radšej mali po svojom boku múdreho muža ako krásavca. Odpoveď určite uhádnete, víťazne vyšiel ten múdrejší.
 
Radšej s vlastnými rodičmi
V prípade potreby bývať pod jednou strechou s rodičmi by väčšina žien jednoznačne zvolila spoločný domov s vlastnými rodičmi než so svokrovcami.
 Šťastná rodinka.jpg
Sexuálne radovánky
Až 59% manželiek by si na príjemnú masáž vo dvojici zvolila radšej profesionála ako vlastnú polovičku, pretože podľa ich slov nie sú dosť citliví. Deň začínať sexom si praje len 32% z nich, zvyšok si praje prežiť sex pred spaním a po ňom by rady zaspali v náručí milovaného. Zaujímavé je, že v otázke nevery by boli radšej neverné samy ženy, než by ich mal podviesť vlastný muž. Ani kuchára v dome veľmi nemusia, prednosť by dostal ten zručnejší a tiež pozorný, ktorý by ich obdaroval prsteňom.
 
Slabá pamäť
Muži si viac pamätajú dátumy výročí ako narodenie manželky. Tie by boli zasa radšej, ak by so svojimi polovičkami viac komunikovali a všeobecne by mohli tráviť viac času s rodinou.